Een webapplicatie laten maken

Een webapplicatie laten maken doe je bij BTTR. Met getalenteerde, goed opgeleide programmeurs en jarenlange ervaring hebben we al mooie projecten aan ons portfolio toe mogen voegen. Deze webapplicaties zijn nu van grote toegevoegde waarde voor onze klanten. Zie jij mogelijkheden om jullie werkproces te optimaliseren? Een Webapplicatie laten maken kan dan wel eens de juiste oplossing zijn.

Contact opnemen

Wat kun je met een webapplicatie?

Een webapplicatie is een app die vanaf je smartphone, tablet of pc te bereiken is, maar ook gewoon via de webbrowser. De gebruikers van de app hebben dan direct toegang tot informatie of kunnen een bepaald (productie)proces aansturen en controleren. Alle informatie die wordt toegevoegd of verwijderd, wordt bovendien opgeslagen in de cloud. Zo is het mogelijk om altijd en overal te werken met de webapplicatie. De opgeslagen content is daarmee ook voor iedereen gelijk. Op die manier werk je samen met je collega’s aan hetzelfde bronbestand en voorkom je dubbelingen. Dit maakt samenwerken een stuk eenvoudiger.

Voorbeelden van webapplicaties

  • Internetbankieren
  • Urenregistratie
  • Voorraadbeheersystemen
  • Klanten portaal
  • CRM
  • Boekhoudprogramma’s

Waarom een webapplicatie ook voor jou handig is

Een webapplicatie laten maken bespaart veel tijd en geld. Een mooi voorbeeld is een webapplicatie die wij voor een van onze klanten hebben ontwikkeld.

Het gaat om een ongediertebestrijder die op zoek was naar een manier om inspecties van muizen- en rattenvallen efficiënter uit te voeren. Het probleem met dit soort vallen is namelijk dat je elke val moet inspecteren om te zien of er iets in zit. Nu is dat bij één val natuurlijk geen probleem. Echter, als je er meer dan 50 moet controleren, kost je dat zo een paar uur. Dat is tijd die veel productiever te besteden is. Wat deze klant daarom nodig had, was een rattenval die je niet hoeft te controleren.

Wij hebben rattenvallen die een sensor bevatten, gekoppeld aan de door ons ontwikkelde webapplicatie waardoor we door middel van een signaal aan kunnen geven wanneer er een rat in de val is gelopen. Nu kan de klant vanaf zijn telefoon zien in welke val een rat zit. Met andere woorden: een slimme rattenval. Dat scheelt de klant meerdere arbeidsuren per week. De terugverdientijd van deze investering is daarmee ook nog eens heel erg kort. Een webapplicatie laten maken verdient zichzelf dus terug.

Een webapplicatie laten maken door BTTR

Een webapplicatie op maat kan je bedrijfsproces vereenvoudigen, versnellen of op andere manieren efficiënter maken. Bij BTTR kijken we naar je doel en vervolgens hoe we die het beste kunnen behalen. Daarin hebben we veel aandacht voor het proces en voor elkaar. Wij zeggen namelijk niet voor niets: “het werkt alleen als het klikt”. Vraag daarom snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen.

Contact opnemen
0318 - 760 960