Toegepaste AI (kunstmatige intelligentie)

Inmiddels heb je vast al wel eens gespeeld met een AI toepassing zoals ChatGPT of Midjourney. Bij BTTR trekken we de vergelijking met de introductie van de mobiele telefoon. In het begin dacht men ook dat het niet zo groot zou gaan worden.

Kunstmatige intelligentie biedt gigantisch veel mogelijkheden en gaat een grote bijdrage leveren aan de toegankelijkheid van digitale producten en diensten. Weten hoe wij AI voor jouw organisatie in kunnen zetten? Neem contact met ons op!

Wat is kunstmatige intelligentie?

Een van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van techniek is kunstmatige intelligentie. Alles is nog vrij nieuw en lijkt daarom nog moeilijk toepasbaar maar dat is het zeker niet. Kunstmatige intelligentie is zelflerend en kan daarmee in verschillende vormen super nuttig zijn voor jouw organisatie.

Ik wil AI gebruiken

Thijs van Dijk

thijs@bttr.nl
0318 - 760 960

Aansluiten bij onze standpunten

Onze standpunten over toegepaste kunstmatige intelligentie (AI):

  • 01 Een innovatieve ontwikkeling met onmiddellijke impact

    AI maakt meer impact dan de meeste mensen denken. Tegenwoordig worden AI’s als ChatGPT en Midjourney steeds populairder en krijgen meer naamsbekendheid. Maar AI’s worden bijvoorbeeld ook gebruikt in de algoritmes van social media. Een ontwikkeling die erg snel gaat en moeilijk bij te benen is voor veel organisaties. Wij helpen je echter graag door advies te geven hoe jij als organisatie om kunt gaan met AI en hoe je er voordelen mee kunt behalen.

  • 02 Laat software voor je werken en houd tijd over

    AI is de manier om efficiënter te werken. Je kunt AI gebruiken om taken voor je te laten doen die je zelf liever niet doet. Zo houd je binnen je organisatie meer tijd over voor taken waar je je tijd liever aan besteed. Ook kunnen we AI toepassen in software zodat het zichzelf kan optimaliseren.

  • 03 Ga vraaggestuurd te werk door kunstmatige intelligentie

    Kunstmatige intelligentie heeft toegang tot vrijwel alle aanwezige content op het internet. Dat heeft Google ook maar Google laat je vervolgens zelf nog zoeken naar het antwoord. AI gééft je het antwoord in de taal die jou het best past.

Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Neem vandaag nog contact op met één van onze innovatie-experts

Contact opnemen
0318 - 760 960