Headless CMS

Met een headless CMS kun je het verschil maken. Een betrouwbare en solide backend waarin alle technische afhandeling plaatsvindt die losstaat van een flitsende frontend waar je creatief helemaal los kunt gaan. Doordat ze los van elkaar staan, ben je veel flexibeler en vrijer in het opzetten van bijvoorbeeld een nieuwe frontend.

Een headless Content Management System (CMS) is een CMS waarbij de back-end losstaat van de front-end. Alle content die je hebt kun je koppelen aan meerdere front-ends. Headless biedt hiermee super veel voordelen voor jouw organisatie.

Ik wil een headless CMS

Aansluiten bij onze standpunten

Onze standpunten over headless CMS:

  • 01 Onafhankelijk zijn begint bij Headless CMS

    Onafhankelijk zijn begint met een headless CMS. Headless CMS scheidt de content van de presentatie, wat betekent dat organisaties hun content kunnen beheren zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe het wordt weergegeven. Je kunt dus de content wijzigen en vervolgens wordt dit doorgevoerd in alle verschillende kanalen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over hoe het eruit komt te zien.

  • 02 Veiligheid met een Headless CMS

    Headless CMS betekent veiligheid. Een headless CMS heeft de back-end en de front-end los van elkaar staan. Bij een traditioneel CMS zijn deze in een systeem geïntegreerd en is de database van het CMS via de front-end te bereiken. Dat kan niet met een Headless CMS.

  • 03 Vrijheid met je frontend

    Met Headless creëer je vrijheid. Headless CMS biedt de mogelijkheid om content op te slaan en te beheren zonder beperkt te zijn tot een specifiek front-end. Dit betekent jij je content kunt gebruiken op elk apparaat of platform, zonder beperkt te zijn tot een specifiek type website of app. Zo kun je je content op een veel efficiëntere manier gebruiken en kun je makkelijker schalen.

Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Neem vandaag nog contact op met één van onze innovatie-experts

Contact opnemen
0318 - 760 960