Cloud Native

Een software generatie die in de cloud is gestart en niet beter weet dan dat. Waar software tot voor kort een installatie nodig had op een apparaat (bijvoorbeeld een PC), is dat met de komst van allerlei cloud-diensten echt achterhaald. Tegenwoordig kun je veilig, snel en betrouwbaar alles in ‘the cloud’ afhandelen. BTTR is een Cloud native organisatie: we weten niet beter dan dat cloud applicaties de enige weg naar succes zijn.

Wat is Cloud Native?

Cloud Native is een manier om software te leveren die specifiek is ontworpen om te draaien in een cloudomgeving. Cloud Native is wat ons betreft de eerste en vaak de enige optie om goede stabiele en moderne software te ontwikkelen.

Ik wil cloud native

Aansluiten bij onze standpunten

Onze standpunten over Cloud Native:

  • 01 Kosten besparen met de Cloud

    Kostenbesparing: Omdat Cloud Native SaaS wordt geleverd via een abonnement, hoef je geen grote investeringen te doen in of softwarelicenties. In plaats daarvan betaal je alleen voor wat je gebruikt! Je betaalt precies wat je nodig hebt en niet meer. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van de hardware of het bijwerken van de software.

  • 02 Schaalbaarheid en flexibiliteit

    In de cloud ben jij flexibel. Cloud Native draait in een cloudomgeving, wat betekent dat de capaciteit makkelijk kan worden opgeschaald als dit nodig is. Dit betekent dat als een organisatie meer capaciteit nodig heeft, je makkelijk capaciteit kunt bijkopen. Zo kun jij je IT landschap op de meest efficiënte manier gebruiken. Dat is pas flexibiliteit.

  • 03 Meer stabiliteit met Continuous Integration/Continuous Delivery (CI/CD)

    CI/CD is belangrijk voor snelheid en stabiliteit. Alle stappen zijn geautomatiseerd, waardoor het integreren van code veel makkelijker is. De code is ook nog eens foutlozer, omdat alles automatisch getest wordt. Omdat de code al getest is, kan deze sneller in een productieomgeving worden gezet. Zo gaat het ontwikkelproces sneller en nauwkeuriger.

Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Neem vandaag nog contact op met één van onze innovatie-experts

Contact opnemen
0318 - 760 960