Strategisch bureau

Op zoek naar een strategisch bureau? Wij zijn een innovatief strategisch bureau met expertise op het gebied van marketing, business & IT. Wij worden gedreven door lef, nieuwsgierigheid en innovatie. Ons bureau is aangesloten bij de Dutch Digital Agencies en daar zijn we trots op. Wij lossen strategische vraagstukken op voor verschillende organisaties waaronder de KNGF, KHN, RFH, VHG en VBW.

 

Onze dienstverlening als strategisch bureau

Op zoek naar een strategisch bureau? Wij zijn BTTR. Wij innoveren op het gebied van digital en transformeren bedrijven en maatschappelijke organisaties op het gebied van techniek, strategie, design en marketing. Dat doen we door lef te tonen. Om impact te maken heb je lef nodig. Het lef om standpunten in te nemen, ook al deelt het brede publiek niet altijd jouw visie. Zo voorkom je dat je propositie gemiddeld wordt, een zesje, kleurloos. Zet onze digitale expertise in om te innoveren op marketing, business & IT en ga voor die onweerstaanbare propositie!

 

"Strategie is het fundament voor innovatie: de basis om op digital te excelleren."

Neem contact op met Thijs

Thijs van Dijk

digital-bureau-bttr
Bekijk ons aanbod

Een strategisch bureau kies je niet zomaar even uit, bekijk onze dienstverlening en ontdek of BTTR bij jouw organisatie past. Wij werken voor gerenommeerde organisaties door heel Nederland, zoals: KHN, VHG, Jaarbeurs & RFH. Zo lossen we niet alleen strategische vraagstukken op, maar ontwikkelen we ook Member Data Platforms, Design Systems en Headless oplossingen.

digital-agency-bttr
digital-agency-bttr

Onze diensten als strategisch bureau

Op zoek naar een strategisch bureau? Zet onze digitale expertise in om te innoveren op marketing, business & IT, gedreven door lef, nieuwsgierigheid en innovatie. Ons digitaal bureau is aangesloten bij de Dutch Digital Agencies en daar zijn we trots op.

 

Het strategische vraagstuk van Westerduin

Benieuwd wat we doen voor onze klanten in de regio? Lees de case van Westerduin en ontdek wat we voor deze organisatie hebben bedacht én gerealiseerd. Westerduin legde bij ons de volgende vraag: Kunnen we werkzoekenden in één klik adviseren over welke vacature het best past? Het resultaat is een platform met slimme functies die keuzestress minimaliseert en de gebruikersbeleving simpel en effectief maakt.

Heeft jouw organisatie nou ook zo’n uitdaging? Ga met ons aan de slag en wordt de sterkste uit de regio!

Bekijk deze case uit Ede

Waarom kiezen voor BTTR

Wij hebben alle skills in huis om de digitale vraagstukken van elke organisatie te kunnen aanpakken én onderhouden. Dat niet alleen, wij worden gekenmerkt door onze innovatieve aanpak waarin we gevraagd en soms ongevraagd met nieuwe digitale producten, diensten en features komen.

De voordelen BTTR als strategisch bureau

 1. Betrouwbaar en down to earth
  Wij houden van langdurige samenwerkingen waarin we op basis van vertrouwen met elkaar samenwerken. We beloven niks wat we niet waar kunnen maken.
 2. Strategie begint met doorgronden
  Daarom willen we aan de hand van een sprint precies doorgronden hoe een organisatie is opgebouwd, wat de uitdagingen zijn en waar de kansen liggen.
 3. We hebben een groot team
  Vol met uiteenlopende disciplines en expertises. Zo kunnen we ieder digitaal vraagstuk aan. Of het nu een nieuwe propositie betreft met huisstijl en website of een complex ledenportaal vol koppelingen met derden: we kunnen het.
 4. We zijn bewezen innovatief
  Bekijk onze cases om overtuigd te raken van onze innovatie! Zo hebben we recentelijk het platform 365dagenbloemen.nl gelanceerd in opdracht van Royal Floral Holland.
Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Thijs van Dijk

Strateeg

0318 - 760 960