Slimme digitale oplossingen voor

Zorg en welzijn

Cliëntenportaal

Een cliëntenportaal voor jouw zorg en welzijnsorganisatie. Een slim digitaal platform toegankelijk voor jouw cliënten. Een online omgeving waar de cliënt alle informatie kan vinden over zijn of haar zorgtraject. Gebruiksvriendelijk en geautomatiseerd.

Lees meer

Recruitment campagne

Op zoek naar nieuwe werknemers, maar reacties op de vacatures blijven uit? Bij BTTR zetten wij samen met jou een recruitment campagne op. Nieuwe talenten aantrekken én behouden. Met een goed uitgedachte recruitment campagne de juiste talenten motiveren om te solliciteren.

Lees meer

Sociaal intranet

Een digitaal communicatieplatform, een online omgeving voor alle medewerkers van jouw organisatie. Een plek voor verbinding en ondersteuning. Bij BTTR ontwikkelen we samen met jou een sociaal intranet dat aansluit bij jouw organisatie.

Lees meer

Platform op maat

Als zorg- en welzijnsorganisatie kom je dagelijks digitale vraagstukken tegen. Vraagstukken over marketing, communicatie, innovatie of hoe je slimmer je bedrijfsvoering kan organiseren. Door het ontwikkelen van een digitaal platform op maat bereik je beste resultaat voor jouw vraagstuk.

Lees meer

Een greep uit onze klanten

Onze waarden

Menselijk

Bij BTTR stellen we de mens centraal. Zowel in onze adviezen en producten als ook op de werkvloer. Met deze instelling maken we jouw en onze wereld een betere plek om te leven.

Begrijpelijk

Wij werken aan complexe vraagstukken die te maken hebben met alledaagse processen. We houden onze adviezen en oplossingen begrijpelijk voor de klant en eindgebruiker.

Multidisciplinair

BTTR heeft een multidisciplinair team, bestaande uit strategen, marketeers, ontwerpers en developers. Deze unieke mix van ‘denkers’ en ‘doeners’ maakt ons een veelzijdig digitaal partner.

Vooruitstrevend

Wij weten wat er speelt in de digitale wereld en blijven onszelf hier naar ontwikkelen. Zodoende zijn we continu in staat om vernieuwende oplossingen te creëren voor digitale vraagstukken.

Alle benodigde digitale expertise en skills voor jouw sector

Spreek af met onze strategen voor zorg en welzijn

Strateeg (Partner)

Medewerker Peter

Peter van Aalderen

Strateeg

Medewerker Thijs

Thijs van Dijk

UX/UI designer

Medewerker Lianne

Lianne van Doormalen

Schakel je notificaties in OK Nee ik wil het niet