Slimme digitale oplossingen voor

Zakelijke dienstverlening

Brand design

Een brand en huisstijl laten ontwikkelen die echt werkt bij je doelgroep? Bij BTTR creëren wij designs die aan jouw wensen voldoen. Elke huisstijl wordt uniek gebouwd. Gericht op jouw doelgroep en naar jouw wens.

Lees meer

Website

Een website voor jouw zakelijke dienstverlening? Bij BTTR creëren wij websites die aan jouw wensen voldoen. Elke website wordt uniek gebouwd. Gericht op jouw doelgroep en naar jouw wens.

Lees meer

Klantportaal

Bij BTTR ontwikkelen we met slim ontwerp een klantportaal voor jouw organisatie. Een portaal waarin klanten hun eigen gegevens en aankopen kunnen bekijken en bijwerken. Wij ontwikkelen een klantportaal op maat. Passend bij jouw organisatie.

Lees meer

B2B-marketing

Marketing gericht op een zakelijke doelgroep. Bij BTTR zorgen wij voor business-to-business marketing van A tot Z. Met een passende digitale strategie de B2B-marketing doelstellingen van jouw organisatie bereiken. Marketing met een zakelijke doelgroep vraagt om een specifieke aanpak. De behoeften van de doelgroep achterhalen en de juiste marketing middelen inzetten. Zo zorgen we er samen voor dat jouw doelgroep bereikt en gemotiveerd wordt.

Lees meer

Platform op maat

In de zakelijke dienstverlening kom je dagelijks digitale vraagstukken tegen. Vraagstukken over marketing, communicatie, innovatie of hoe je slimmer je bedrijfsvoering kan organiseren. Door het ontwikkelen van een digitaal platform op maat bereik je beste resultaat voor jouw vraagstuk.

Lees meer

Een greep uit onze klanten

Onze waarden

Menselijk

Bij BTTR stellen we de mens centraal. Zowel in onze adviezen en producten als ook op de werkvloer. Met deze instelling maken we jouw en onze wereld een betere plek om te leven.

Begrijpelijk

Wij werken aan complexe vraagstukken die te maken hebben met alledaagse processen. We houden onze adviezen en oplossingen begrijpelijk voor de klant en eindgebruiker.

Multidisciplinair

BTTR heeft een multidisciplinair team, bestaande uit strategen, marketeers, ontwerpers en developers. Deze unieke mix van ‘denkers’ en ‘doeners’ maakt ons een veelzijdig digitaal partner.

Vooruitstrevend

Wij weten wat er speelt in de digitale wereld en blijven onszelf hier naar ontwikkelen. Zodoende zijn we continu in staat om vernieuwende oplossingen te creëren voor digitale vraagstukken.

Alle benodigde digitale expertise en skills voor jouw sector

Spreek af met onze strategen voor zakelijke dienstverlening

UX/UI designer

Medewerker Lianne

Lianne van Doormalen

Strateeg (Partner)

Medewerker Peter

Peter van Aalderen

Strateeg

Medewerker Thijs

Thijs van Dijk

Schakel je notificaties in OK Nee ik wil het niet