Slimme digitale oplossingen voor

Start-ups en scale-ups

Internet of Things

Objecten verbonden met het internet. Bij BTTR ontwikkelen wij slimme digitale platformen voor Internet of Things. Wij zorgen ervoor dat jouw product verbonden is met het internet en gegevens kan verzenden wanneer dat nodig is. 

Lees meer

Software as a Service

Als digital impact creators ontwikkelen wij jouw SaaS platform. Samen met jou bouwen we een platform op maat die jij kan hosten. Stap in de cloud en bied jouw doelgroep een softwareoplossing waar zij op gewacht hebben.

Lees meer

B2B-marketing

Marketing gericht op een zakelijke doelgroep. Bij BTTR zorgen wij voor business-to-business marketing van A tot Z. Met een passende digitale strategie de B2B-marketing doelstellingen van jouw organisatie bereiken. Marketing met een zakelijke doelgroep vraagt om een specifieke aanpak. De behoeften van de doelgroep achterhalen en de juiste marketing middelen inzetten. Zo zorgen we er samen voor dat jouw doelgroep bereikt en gemotiveerd wordt.

Lees meer

Platform op maat

Als start-up of scale-up kom je dagelijks digitale vraagstukken tegen. Vraagstukken over marketing, communicatie, innovatie of hoe je slimmer je bedrijfsvoering kan organiseren. Door het ontwikkelen van een digitaal platform op maat bereik je beste resultaat voor jouw vraagstuk.

Lees meer

Een greep uit onze klanten

Onze waarden

Menselijk

Bij BTTR stellen we de mens centraal. Zowel in onze adviezen en producten als ook op de werkvloer. Met deze instelling maken we jouw en onze wereld een betere plek om te leven.

Begrijpelijk

Wij werken aan complexe vraagstukken die te maken hebben met alledaagse processen. We houden onze adviezen en oplossingen begrijpelijk voor de klant en eindgebruiker.

Multidisciplinair

BTTR heeft een multidisciplinair team, bestaande uit strategen, marketeers, ontwerpers en developers. Deze unieke mix van ‘denkers’ en ‘doeners’ maakt ons een veelzijdig digitaal partner.

Vooruitstrevend

Wij weten wat er speelt in de digitale wereld en blijven onszelf hier naar ontwikkelen. Zodoende zijn we continu in staat om vernieuwende oplossingen te creëren voor digitale vraagstukken.

Alle benodigde digitale expertise en skills voor jouw sector

Spreek af met onze strategen voor start-ups en scale-ups

Software architect (Partner)

Medewerker Simon

Simon Verwaard

Strateeg (Partner)

Medewerker Arwin

Strateeg (Partner)

Medewerker Peter

Peter van Aalderen

Schakel je notificaties in OK Nee ik wil het niet