Digitale communicatie oplossingen voor

Overheden en gemeentes

Campagne

Een campagne specifiek voor jouw organisatie als overheid of gemeente. BTTR ontwikkelt samen met jou een geschikte campagne. Samen creëren we een strategie waarmee we een unieke campagne uitrollen.

Lees meer

Content platform

Bij BTTR ontwikkelen onze digital impact creators met een digitale strategie en een slim ontwerp een content platform perfect aansluitend op jouw wensen. Deel alle content met jouw publiek op dit content platform. Verzamel en personaliseer content. Het content platform is een bron van kennis en zorgt voor meer zichtbaarheid van jouw organisatie.

Lees meer

Community platform

Meer betrokkenheid bij jouw leden met een community platform? BTTR ontwikkelt met een digitale strategie en een slim ontwerp community platformen. Samen met jouw organisatie gaan we aan de slag met het creëren en inrichten van een community platform passend bij jouw ledenorganisatie.

Lees meer

Platform op maat

Een digitaal platform is een cruciaal onderdeel in veel klantreizen. Dé plek waar je organisatie in contact komt met je doelgroep. Bij BTTR ontwikkelen we online platforms die het dagelijks leven van mensen aangenamer maken en organisaties helpen groeien.

Lees meer

Een greep uit onze klanten

Onze waarden

Menselijk

Bij BTTR stellen we de mens centraal. Zowel in onze adviezen en producten als ook op de werkvloer. Met deze instelling maken we jouw en onze wereld een betere plek om te leven.

Begrijpelijk

Wij werken aan complexe vraagstukken die te maken hebben met alledaagse processen. We houden onze adviezen en oplossingen begrijpelijk voor de klant en eindgebruiker.

Multidisciplinair

BTTR heeft een multidisciplinair team, bestaande uit strategen, marketeers, ontwerpers en developers. Deze unieke mix van ‘denkers’ en ‘doeners’ maakt ons een veelzijdig digitaal partner.

Vooruitstrevend

Wij weten wat er speelt in de digitale wereld en blijven onszelf hier naar ontwikkelen. Zodoende zijn we continu in staat om vernieuwende oplossingen te creëren voor digitale vraagstukken.

Alle benodigde digitale expertise en skills voor jouw sector

Spreek af met onze strategen voor overheden en gemeentes

Strateeg (Partner)

Medewerker Arwin

Developer

Medewerker Rick

Rik Nijdeken

UX/UI designer

Medewerker Lianne

Lianne van Doormalen

Schakel je notificaties in OK Nee ik wil het niet