Slimme digitale oplossingen voor

Opleiders en onderwijs

Website

Een website voor opleiders en onderwijs. Bij BTTR creëren wij websites die aan jouw wens voldoen. Elke website wordt uniek gebouwd. Gericht op jouw doelgroep en naar jouw wens.

Lees meer

Wervingscampagne

Potentiële klanten bereiken? Bij BTTR geven wij samen met jou vorm aan een wervingscampagne voor jouw organisatie als opleider of onderwijs. Een wervingscampagne op maat voor optimaal resultaat.

Lees meer

Opleidingsplatform

Bij BTTR ontwikkelen wij als digital impact creators een opleidingsplatform geschikt voor jouw onderwijsorganisatie. Een online omgeving voor medewerkers. Hiermee kan jij jouw medewerkers ondersteunen in hun professionele ontwikkeling. Een opleidingsplatform biedt medewerkers de mogelijkheid zelf opleidingen of cursussen te selecteren en geeft HR het overzicht van de keuzes.

Lees meer

Platform op maat

Een digitaal platform is een cruciaal onderdeel in veel klantreizen. Dé plek waar je organisatie in contact komt met je doelgroep. Bij BTTR ontwikkelen we online platforms die het dagelijks leven van mensen aangenamer maken en organisaties helpen groeien.

Lees meer

Een greep uit onze klanten

Onze waarden

Menselijk

Bij BTTR stellen we de mens centraal. Zowel in onze adviezen en producten als ook op de werkvloer. Met deze instelling maken we jouw en onze wereld een betere plek om te leven.

Begrijpelijk

Wij werken aan complexe vraagstukken die te maken hebben met alledaagse processen. We houden onze adviezen en oplossingen begrijpelijk voor de klant en eindgebruiker.

Multidisciplinair

BTTR heeft een multidisciplinair team, bestaande uit strategen, marketeers, ontwerpers en developers. Deze unieke mix van ‘denkers’ en ‘doeners’ maakt ons een veelzijdig digitaal partner.

Vooruitstrevend

Wij weten wat er speelt in de digitale wereld en blijven onszelf hier naar ontwikkelen. Zodoende zijn we continu in staat om vernieuwende oplossingen te creëren voor digitale vraagstukken.

Alle benodigde digitale expertise en skills voor jouw sector

Spreek af met onze strategen voor opleiders en onderwijs

Strateeg (Partner)

Medewerker Arwin

UX/UI designer

Medewerker Lianne

Lianne van Doormalen

Schakel je notificaties in OK Nee ik wil het niet