Slimme digitale oplossingen voor

Handel- en retailorganisaties

Digital Commerce

Het online landschap wordt steeds complexer en drukker. Inzetten op het ontwikkelen van een digital commerce strategie en platform draagt bij aan het effectief inzetten van het online kanaal. Laat jouw doelgroep online producten en diensten kopen via een voor jouw klanten geoptimaliseerd digital commerce platform.

Lees meer

B2B platform

Inzetten op het ontwikkelen van een B2B platform draagt bij aan het effectief inzetten van het online kanaal. Laat jouw afnemers direct inzicht geven in productinformatie en productvoorraad waardoor ze vanuit het dealer platform direct kunnen bestellen.

Lees meer

API-koppelingen

Ken je de Babylonische spraakverwarring nog? Wel tot elkaar spreken, maar niet in staat om naar elkaar te luisteren. Dat komt ook voor in de IT, terwijl het juist wenselijk is dat verschillende systemen met elkaar communiceren en informatie uitwisselen. Een API-koppeling lost deze Babylonische spraakverwarring op.

Lees meer

Platform op maat

Als handel- of retail organisatie kom je dagelijks digitale vraagstukken tegen. Vraagstukken over marketing, communicatie, innovatie of hoe je slimmer je bedrijfsvoering kan organiseren. Door het ontwikkelen van een digitaal platform op maat bereik je beste resultaat voor jouw vraagstuk. 

Lees meer

Een greep uit onze klanten

Onze waarden

Menselijk

Bij BTTR stellen we de mens centraal. Zowel in onze adviezen en producten als ook op de werkvloer. Met deze instelling maken we jouw en onze wereld een betere plek om te leven.

Begrijpelijk

Wij werken aan complexe vraagstukken die te maken hebben met alledaagse processen. We houden onze adviezen en oplossingen begrijpelijk voor de klant en eindgebruiker.

Multidisciplinair

BTTR heeft een multidisciplinair team, bestaande uit strategen, marketeers, ontwerpers en developers. Deze unieke mix van ‘denkers’ en ‘doeners’ maakt ons een veelzijdig digitaal partner.

Vooruitstrevend

Wij weten wat er speelt in de digitale wereld en blijven onszelf hier naar ontwikkelen. Zodoende zijn we continu in staat om vernieuwende oplossingen te creëren voor digitale vraagstukken.

Alle benodigde digitale expertise en skills voor jouw sector

Spreek af met onze strategen voor handel- en retailorganisaties

Strateeg

Medewerker Thijs

Thijs van Dijk

Strateeg (Partner)

Medewerker Peter

Peter van Aalderen

UX/UI designer

Medewerker Lianne

Lianne van Doormalen

Schakel je notificaties in OK Nee ik wil het niet