Slimme digitale oplossingen voor

Groen en natuur

Inspectie applicatie

Controleren en registreren. In ‘regeltjesland’ Nederland zijn we er goed in. We registreren ons suf. In veel gevallen worden bij inspecties nog altijd papieren formulieren gebruikt. Dat kan ook een stuk sneller en praktischer. BTTR bouwt voor jou een inspectie applicatie.

Lees meer

Logboek applicatie

Een keuring of rapport opstellen, de voortgang in een project vastleggen of belangrijke gegevens bewaren. Dat kun je doen door middel van een ‘logboek’ waarin gebeurtenissen en feiten worden bijgehouden. In veel gevallen werken bedrijven hiervoor nog met papier. Ben je de administratieve rompslomp zat? Kies dan voor een logboek applicatie.

Lees meer

Website

Een website voor groen en natuur. Bij BTTR creëren wij websites die aan jouw wens voldoen. Elke website wordt uniek gebouwd. Gericht op jouw doelgroep en naar jouw wens.

Lees meer

Platform op maat

Als organisatie in groen en natuur kom je dagelijks digitale vraagstukken tegen. Vraagstukken over marketing, communicatie, innovatie of hoe je slimmer je bedrijfsvoering kan organiseren. Door het ontwikkelen van een digitaal platform op maat bereik je beste resultaat voor jouw vraagstuk.

Lees meer

Een greep uit onze klanten

Onze waarden

Menselijk

Bij BTTR stellen we de mens centraal. Zowel in onze adviezen en producten als ook op de werkvloer. Met deze instelling maken we jouw en onze wereld een betere plek om te leven.

Begrijpelijk

Wij werken aan complexe vraagstukken die te maken hebben met alledaagse processen. We houden onze adviezen en oplossingen begrijpelijk voor de klant en eindgebruiker.

Multidisciplinair

BTTR heeft een multidisciplinair team, bestaande uit strategen, marketeers, ontwerpers en developers. Deze unieke mix van ‘denkers’ en ‘doeners’ maakt ons een veelzijdig digitaal partner.

Vooruitstrevend

Wij weten wat er speelt in de digitale wereld en blijven onszelf hier naar ontwikkelen. Zodoende zijn we continu in staat om vernieuwende oplossingen te creëren voor digitale vraagstukken.

Alle benodigde digitale expertise en skills voor jouw sector

Spreek af met onze strategen voor groen en natuur

Strateeg (Partner)

Medewerker Peter

Peter van Aalderen

Art director

Medewerker Marjon

Marjon van Rooijen

UX/UI designer

Medewerker Lianne

Lianne van Doormalen

Schakel je notificaties in OK Nee ik wil het niet