Schrijf je in en ontvang onze whitepaper ‘Dit zijn de 22 digital trends voor 2022’

Digitale oplossingen begrijpen én toegankelijk maken

Bekijk ons team

Onze waarden

Menselijk

Bij BTTR stellen we de mens centraal. Zowel in onze adviezen en producten als ook op de werkvloer. Met deze instelling maken we jouw en onze wereld een betere plek om te leven.

Begrijpelijk

Wij werken aan complexe vraagstukken die te maken hebben met alledaagse processen. We houden onze adviezen en oplossingen begrijpelijk voor de klant en eindgebruiker.

Multidisciplinair

BTTR heeft een multidisciplinair team, bestaande uit strategen, marketeers, ontwerpers en developers. Deze unieke mix van ‘denkers’ en ‘doeners’ maakt ons een veelzijdig digitaal partner.

Vooruitstrevend

Wij weten wat er speelt in de digitale wereld en blijven onszelf hier naar ontwikkelen. Zodoende zijn we continu in staat om vernieuwende oplossingen te creëren voor digitale vraagstukken.

Onze misie

Bij BTTR blijven we onszelf uitdagen en ontwikkelen, zodat we mensgerichte en vernieuwende oplossingen kunnen blijven bieden, voor digitale vraagstukken.

Onze visie

Digitale oplossingen en strategieën vormen steeds meer een onmisbare basis voor organisaties en processen. BTTR laat digitale oplossingen werken voor jouw organisatie. Wij hebben de drive om eenvoud te creëren bij complexe vraagstukken en zo ontwikkeling en groei te stimuleren bij onze opdrachtgevers. In ons multidisciplinaire team staat de mens centraal. We investeren in ontwikkeling en samenwerking. Zo maken we jouw en onze samenleving steeds mooier.

Een greep uit onze 400+ klanten

Als strategisch partner werken we voor bedrijven en organisaties die samen met ons de uitdaging aangaan om digitale producten, diensten en campagnes te ontwikkelen.

Maak kennis met onze specialisten

Backoffice (Partner)

Carl Rozema

Projectmanager

Corné Hamerpagt

SEA consultant

Charissa van der Bijl