Online marketing in Veenendaal

Wil jij online marketing uitbesteden in Veenendaal? Wij zorgen ervoor dat je niet alleen vindbaar wordt online, maar ook meer uit je website haalt. Wil jij meer online verkopen, of aanmeldingen voor een evenement of nieuwsbrief? Samen bepalen we de doelen voor jouw website. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze doelen behaald worden. Bij BTTR communiceren we open & helder naar onze klanten toe en zijn we in te zetten voor zaken als:

  • Organisch hoger in Google (SEO)
  • Adverteren in Google (SEA)
  • Conversieoptimalisatie
  • Online strategieën
  • Social media (adverteren)
Online marketing uitbesteden

Online marketing is een breed speelveld

Online marketing uitbesteden in Veenendaal doe je niet zomaar. Dit moet voortkomen uit een goed doordachte strategie. Het is namelijk een breed speelveld en er zijn talloze mogelijkheden om jouw doelen te bereiken. Bij BTTR weten we precies aan welke knoppen we moeten draaien om voor jou het beste resultaat te behalen.

Organisch hoger in Google (SEO)

SEO staat voor search engine optimization en is dan ook een belangrijk onderdeel van online marketing in Veenendaal. Deze stijging van jouw zichtbaarheid in Google is dan ook ‘gratis’ en hier hoef je geen advertentiegeld voor te betalen. Hoe wij jouw pagina hoger in Google krijgen? Wij brengen meteen uitgebreide zoektermenanalyse in kaart waar in Google de kansen liggen voor jouw bedrijf. Vervolgens zorgen wij ervoor dat er sterke webpagina’s online komen die ranken op de uitgekozen zoektermen. Het laten stijgen van deze pagina is een continu en veelzijdig proces waar wij je graag in meenemen. Bovendien bieden we ook een cursus SEO schrijven aan, zodat je ook zelf aan de slag kunt.

Hoe kom je hoger in Google

Adverteren in Google (SEA)

Een andere optie om (direct) bovenaan in Google te staan is het adverteren in Google. Search engine advertising (Google ads) zorgt ervoor dat je tegen betaling zichtbaar wordt in het Google netwerk. Het is daarmee mogelijk om boven de organische (SEO) resultaten te komen, wat leidt tot extra zichtbaarheid bij jouw doelgroep. Ook is remarketing een veel gebruikte vorm van adverteren.

Door deze vorm van adverteren kun je mensen die eerder je website bezocht hebben of eerder een aankoop hebben gedaan nogmaals bereiken. Hoe je SEA voor jouw bedrijf kunt gebruiken, hangt af van de doelen van jouw bedrijf. Wil je bijvoorbeeld de naamsbekendheid verhogen of vooral extra offerte-aanvragen of verkopen genereren? Samen bekijken we welke doelen haalbaar zijn binnen het advertentiebudget en hoe we SEA daarvoor kunnen inzetten.

Conversieoptimalisatie

Een ander belangrijk onderdeel van online marketing in Veenendaal is conversieoptimalisatie. Zoals de naam zegt, optimaliseren wij jouw website zodat er meer conversies plaatsvinden. Het krijgen van bezoekers op de website is belangrijk, maar als deze bezoekers vervolgens geen actie ondernemen, heb je er niets aan. Wij zorgen er daarom voor dat je niet alleen vindbaar bent, maar dat er ook conversies plaatsvinden op jouw website.

Dit kunnen conversies zijn als:

  • Aankoop van een product of dienst
  • Aanmelding voor een nieuwsbrief of evenement
  • Het achterlaten van gegevens
  • Contact opnemen met het bedrijf
  • Aanvragen van een offerte

Online strategieën

Het uitbesteden van online marketing in Veenendaal zonder plan is geen goed idee. Het is belangrijk dat helder is welke kant je op gaat met online marketing en dat deze reis ook wordt gemonitord. Sommige klanten zijn prima in staat om de uitvoerende online marketing taken uit te voeren, maar missen nog de rode draad. Bij BTTR voorzien we onze klanten van een uitgebreide strategie die helder wordt uitgelegd. Hierdoor kan jij als klant direct aan de slag met het implementeren van deze strategie.

Social media (adverteren)

Bijna iedereen zit op social media en dus ook jouw doelgroep. Waarschijnlijk weet je prima hoe social media werkt, maar het daadwerkelijk gebruiken om conversies te stimuleren is wel wat anders. Hier komt veel bij kijken, maar gelukkig hebben we bij BTTR social media specialisten die precies weten wat jij nodig hebt om hierin te slagen.

Online marketing in Veenendaal uitbesteden

Zit jij zelf in Veenendaal of bevindt jouw doelgroep zich in de buurt van Veenendaal? Bij BTTR weten we precies wat er nodig is om online te slagen in Veenendaal. Neem daarom gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Contact opnemen
0318 - 760 960