Mijn omgeving ontwikkelen

Communiceren met gebruikers zoals klanten of cliënten en specifieke informatie met ze delen. Het is mogelijk in een Mijn Omgeving, een besloten online omgeving waar gebruikers inzage krijgen in gegevens of die juist daar met je delen. Met een goed opgezette Mijn Omgeving kunnen ondernemers het verschil maken ten opzichte van hun concurrenten. Ook een afgeschermde omgeving nodig voor klanten of personeel?

Vraag een gesprek aan

Online regelen

Onze zaakjes online regelen. Het is inmiddels de gewoonste zaak voor consumenten, maar ook in het bedrijfsleven. Facturen worden digitaal verzonden en verwerkt. Zo hebben telecomproviders een klantportaal ingericht, waar je als klant kunt inloggen en inzage krijgt in het dataverbruik en bijbehorende facturen. Het is een voorbeeld van een Mijn Omgeving, waar je met persoonlijke inloggegevens specifieke informatie kunt raadplegen. Vaak worden die gegevens in Mijn Omgevingen gegenereerd vanuit back-endsystemen.

Zo zijn er tal van voorbeelden te bedenken waar een Mijn Omgeving voor gebruikt kan worden. Zo kun je er services aan- of uitzetten, de status van een bestelling raadplegen of nieuwe diensten afnemen. Inderdaad, allemaal zaken die handig zijn vanuit het oogpunt van de gebruikers van een Mijn Omgeving.

Nuttig voor bedrijven

Maar juist bedrijven hebben ook baat bij een Mijn Omgeving. Naast de service en het gemak die je met een Mijn Omgeving aan gebruikers biedt, spinnen slimme ondernemers hier ook garen bij. Denk alleen al aan de data die je vergaart met behulp van een gebruikersportaal. Je krijgt inzicht in het gedrag van de klant en kunt daar weer op inspelen. Wat te denken van een persoonlijke aanbieding, die weer tot meer conversie leidt? Dat leidt tot een tevreden klant en een tevreden ondernemer, twee vliegen in één klap dus.

BTTR ontwikkelt en bouwt een professionele Mijn Omgeving of klantenportal voor jou op maat. Dat doen we aan de hand van jouw specifieke wensen, die we laten uitmonden in een User Story. Daarmee vertalen we een ontwerp in specifieke beschrijvingen waar de functionaliteiten aan zullen voldoen. De User Story vormt de basis en leidraad voor onze developers, die dan met veel plezier voor jou aan de slag gaan.

Contact opnemen
0318 - 760 960