Venture building

Met Venture Building willen we jouw idee op een systematische manier ontwikkelen tot een succesvolle onderneming. Daarnaast willen we samen onderzoeken hoe we van jouw start-up een scale-up kunnen maken.

Een solide basis voor jouw bedrijfsidee

Met venture building starten we altijd bij de basis: je positie in de markt en je propositie. Of het nu gaat om een start-up of om een scale-up, de basis moet kloppen. Niet alleen kloppen voor jouw gevoel, maar ook gevalideerd door jouw (toekomstige) doelgroep. We ontwikkelen zo snel mogelijk een testbaar Minimum Viable Product (MVP) zodat we de markt kunnen betreden, testen en doorontwikkelen. Zo houd je de faalkosten laag en de impact zo hoog mogelijk.

 

Dit wil ik samen met jullie doen

Thijs van Dijk

thijs@bttr.nl
0318 - 760 960

Aansluiten bij onze standpunten

Onze standpunten over venture building:

  • 01 Lanceer in korte tijd een Minimum Viable Product (MVP) om een business model te valideren.

    Jij hebt een briljant idee en je wil de Time to Market zo kort mogelijk houden zodat je de concurrentie voorblijft. Wij ontwikkelen samen met jou een Minimum Viable Product waarmee je de eerste successen gaat behalen. Venture building draait om innovatie en iteratie, dus bouwen we in een zo kort mogelijke tijd een eerste prototype. Wij gaan aan de slag met een efficiënte en effectieve methode. Door de goede vragen te stellen, kunnen we jouw idee snel omvormen tot een goed prototype.

  • 02 Goed van start met een gevalideerd business model.

    Het is noodzakelijk om eerst jouw prototype te testen bij de doelgroep. Zo ontdekken we of je idee levensvatbaar is. We kunnen het product op meerdere manieren testen, afhankelijk van wat er nodig is en wat het beste bij het product past.

  • 03 Een goede propositie helpt je groeien.

    Een goed idee heeft altijd een achterliggend verhaal. Vandaar dat jouw verhaal een sterke, creatieve onderbouwing nodig heeft. Dit doen we door een propositie te ontwikkelen, ondersteunend aan jouw idee. Hierbij onderzoeken we wat de doelgroep voor zich ziet, wat je doet, hoe je dat doet en waarom je dat doet.

Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Neem vandaag nog contact op met één van onze innovatie-experts

Contact opnemen
0318 - 760 960