Keynotes over innovatie en digitalisering

Hoe zorg je ervoor dat innovatie niet ‘toevallig’ plaatsvindt maar dat je er bewust op stuurt met je team? Hoe stimuleer je anders denken binnen jouw organisatie?

Zomaar twee vragen die één van onze strategen tijdens een unieke keynote beantwoordt. Een inhoudelijk verhaal met regelmatig een lach of een verbazingwekkend inzicht is wat een keynote van BTTR biedt tijdens jouw event.

Ben je op zoek naar een keynote waarin een specifiek onderwerp wordt aangesneden? Neem contact met ons op want hoe persoonlijker, hoe beter.

keynote over innovatie

Onze keynotes gaan over innovatie en digitalisering

Door de jarenlange ervaring die onze strategen hebben opgedaan in het werkveld, kennen ze de ins en outs van succesvolle digitaliseringsprojecten en weten ze wat er komt kijken bij innovatie. Ook bij BTTR hebben we het meest geleerd door fouten te maken. Daardoor weten we wat werkt en wat niet. We weten welke skillsets er nodig zijn om tot een succesvol eindresultaat te komen. Al onze inzichten delen we tijdens één van onze boeiende keynotes. 

Vraag informatie aan

Peter van Aalderen

peter@bttr.nl
0318 - 760 960

Wil je een keynote boeken?

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kies jouw keynote onderwerp:

  • 01 Keynote 'Anders denken in de nieuwe wereld'

    Hoe zet je innovatie in om een toekomstbestendig businessmodel te creëren? Tijdens deze keynote wordt het publiek meegenomen in de wereld van verandering en welke manieren er zijn om met verandering om te gaan. Ook krijgt het publiek inzicht in wat er nodig is om succesvol te innoveren. 

  • 02 Keynote 'Succesvol digitaliseren'

    Sta je aan de vooravond van een groot digitaliseringsproject? Laat je publiek dan meenemen in de wereld van digitalisering: wat is er nodig om dit succesvol te doen? Wat vraagt het van jou? Tijdens deze keynote laten we je op een ludieke wijze zien waar weerstand ontstaat, welke domme fouten bijna altijd gemaakt worden en dat die fouten eigenlijk niet zo dom zijn, en wat succesfactoren zijn.

  • 03 Maatwerk keynote

    Ben je op zoek naar een keynote van 30-45 minuten voor tijdens jouw event? En moet het iets met digitalisering te maken hebben, of met innovatie? Daag ons uit! 

Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Thijs van Dijk

Strateeg

0318 - 760 960