Employer branding

Hoe zorg je ervoor dat je een onweerstaanbare werkgever wordt? Hoe trek je talent aan? Het start met geloofwaardigheid. Doe wat je belooft en laat bewijsmateriaal zien aan jouw toekomstige medewerker door middel van employer branding

Wat is employer branding?

Een goede employer branding hangt samen met wat je doet, hoe je dat doet en waarom je het doet. We ontdekken samen waar jouw toegevoegde waarde ligt als werkgever en waarom werknemers bij jouw organisatie zouden willen werken.

Stap één: breng je propositie in lijn met je toekomstige organisatie. Hoe je dat doet? Dat weten wij als geen ander!

Dit wil ik

Aansluiten bij onze standpunten

Onze standpunten over employer branding:

  • 01 Investeer in employer branding

    Employer branding is noodzakelijk als je kandidaten wilt aantrekken die passen binnen de cultuur van jouw organisatie. Goede employer branding maakt het aantrekken van goed talent makkelijker. Dit talent vormt de basis van jouw organisatie. Als potentiële werknemers zien dat jouw organisatie een goede reputatie heeft als werkgever, zijn ze eerder geneigd om bij je te werken. Employer branding vormt op deze manier een groot deel van het bestaansrecht van jouw organisatie.

  • 02 Medewerkers moeten zichtbaar zijn in de propositie

    De basis van de organisatie zijn je medewerkers. Zij zijn degene die zorgen dat je uniek bent. Daarom moeten zij zichtbaar zijn in de employer branding. Voor een goed beeld van de organisatie zijn zij noodzakelijk. Laten zien hoe je werknemers zijn en wat de sfeer is binnen jouw organisatie zegt veel over jouw organisatie, maak hier gebruik van.

  • 03 Je moet een goede werkgever zijn

    Het belangrijkste van employer branding is dat de organisatie daadwerkelijk een fijne plek is om te werken. Employer branding gaat veel verder dan een mooi verhaal vertellen. Het komt namelijk echt tot zijn recht als je een cultuur creëert die aansluit op je merkbelofte. Je doet wat je zegt.

Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Neem vandaag nog contact op met één van onze innovatie-experts

Contact opnemen
0318 - 760 960