Business innovation

Hoe ontdek je nieuwe mogelijkheden? Hoe vernieuw je een proces? Hoe kun je slimmer werken? Het antwoord op dit soort vragen ligt in innovatie. Innoveren is ongebaande paden betreden, afwijken van hoe je het altijd deed. Je gaat bewust en doelgericht anders handelen.

Innovatie heeft als doel om slimmer en efficiënter te werken of om nieuwe kansen te ontdekken en te benutten.

Loop je met jouw organisatie vast omdat er veel weerstand is? Innovatie kun je stimuleren door het de juiste aandacht te geven.

 

Ontdek nieuwe kansen met business innovation

Door business innovation toe te passen, ontdek je mogelijkheden en kansen die nu nog verborgen zijn. We helpen je om op een frisse manier naar je business te kijken. Vanuit daar onderzoeken we samen de route naar innovatie en succes.

Thijs van Dijk

thijs@bttr.nl
0318 - 760 960

Samen business innovation toepassen?

Onze standpunten over business innovation:

  • 01 Creëer een nieuwe propositie

    De basis van elke innovatie ligt in het creëren van vernieuwing. Door innovatie de ruimte te geven gaat je bedrijf er anders uitzien. Hieruit voort vloeit een nieuwe propositie die past bij een nieuwe werkelijkheid. Je komt voor nieuwe uitdagingen te staan en creëert nieuwe toekomstperspectieven. De route van jouw bedrijfsaanpak en het in de markt zetten van jouw producten of diensten verandert hierdoor. We helpen je met het bedenken van een nieuwe propositie die past bij de business innovation die jouw bedrijf heeft doorgemaakt.

  • 02 Innovatie gaat altijd door

    Je organisatie heeft ruimte voor innovatie nodig. Het is nodig om je positie blijvend te verbeteren en er liggen altijd nieuwe kansen. Daarom brengen we voor jou in kaart wat er gebeurt met de nieuwe ontwikkelingen die in jouw organisatie zijn geïmplementeerd. De vooruitgang die innovatie veroorzaakt, maken we meetbaar en toetsbaar. Zo kunnen we met de opgehaalde data ontdekken waar nieuwe kansen liggen en blijven experimenteren om tot betere resultaten te komen.

  • 03 Gebruik de kansen in je IT-landschap

    Veel organisaties laten kansen liggen op het gebied van IT. IT kan veel processen in je organisatie efficiënter, makkelijker of effectiever maken. Wij gaan met je in gesprek en ontdekken waar voor jou de kansen liggen binnen het bestaande IT-landschap. De adviezen vertalen we naar een praktisch plan van aanpak of we bouwen een platform op maat, indien nodig.

Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Thijs van Dijk

Strateeg

0318 - 760 960