iDeal koppelen met WordPress

Of je nu een uitgebreide webshop hebt of een workshop voor 15 deelnemers op touw zet. Het is belangrijk dat de bezoeker de bestelling of inschrijving simpel en veilig kan afrekenen met iDEAL, de populairste online betaalmethode in Nederland. Maar hoe zit dat precies, in combinatie met WordPress?

De integratie van iDEAL in een WordPress-website heeft wat voeten in de aarde. Dat heeft onder meer mee te maken met het feit dat het om betalingsverkeer gaat. Dat moet natuurlijk veilig en snel verlopen. Om die reden heb je voor online afrekenen een ‘tussenpersoon’ nodig, een Payment Service Provider. Met zo’n tussenpersoon kan het betalingsverkeer daadwerkelijk verwerkt worden. Laten betalen via je website?

Contact opnemen

Goedkopere oplossing

Deze betalingsprovider kan natuurlijk een grote bank zijn, maar in de meeste gevallen is een andere payment service provider een goedkopere oplossing. Dit hangt natuurlijk ook weer af van het aantal online betalingen dat je verwacht.

Na het kiezen van een betalingsprovider kan er daadwerkelijk een koppeling tussen iDEAL en WordPress, het platform waar de meeste websites in Nederland op draaien, tot stand gebracht worden. De keuze voor welke e-commerce plug-in van WordPress hiervoor ingezet wordt, hangt ook weer van verschillende factoren af.

BTTR kan je uiteraard alle ins en outs vertellen, maar waarschijnlijk wil je je er niet door laten vermoeien. Jij wilt gewoon weten waar je aan toe bent. Uiteraard adviseren we je graag en zorgen we voor een vlotte integratie van iDEAL op jouw WordPress-website. Dan kun jij je richten op wat nog belangrijker is: zorgen dat nieuwe klanten de koppeling ook daadwerkelijk gaan gebruiken.

Contact opnemen
0318 - 760 960