Gripp koppeling

Overzicht houden en efficiënt werken. Het is een belangrijke reden dat veel bedrijven gebruikmaken van Gripp, het alles-in-één pakket voor bedrijfssoftware. Daarmee volg je de projectadministratie nauwgezet, houd je het debiteurenbeheer op orde en weet je precies waar je sales kansen liggen. BTTR is bovendien in staat een  Gripp koppeling te maken tussen Gripp en andere applicaties. Wat levert dat op?

Contact opnemen

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

De software van Gripp neemt snel in populariteit toe. Het is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, twee belangrijke facetten. Bovendien genereert Gripp relevante data, waar je als ondernemer weer op kunt sturen.

Gripp koppelen aan andere apps

BTTR kan de software van Gripp ook koppelen aan andere applicaties. Zo is het mogelijk om Gripp te koppelen aan een interne app, waar collega’s die buiten de deur zijn relevante projectinformatie aan toevoegen. Door de koppeling tussen die app en Gripp worden die gegevens realtime bijgewerkt. Zo heeft iedereen binnen een bedrijf op hetzelfde moment de beschikking over up-to-date informatie en kan deze informatie overal vandaan worden aangevuld.

BTTR legt de koppeling met Gripp

De koppeling die door BTTR tot stand kan worden gebracht, is een voorbeeld van een API. Dit is een technische tool waarmee softwareprogramma’s onderling kunnen communiceren en data uit kunnen wisselen.

De koppeling tussen Gripp en andere applicaties biedt oneindige mogelijkheden voor het realtime delen van relevante bedrijfs- en klantinformatie, waarmee je dus weer een stap efficiënter kunt gaan werken.

Contact opnemen
0318 - 760 960