Digital Agency

Bij BTTR noemen we onszelf een digital agency en dat is niet zonder reden. Wij zetten namelijk strategie, design, marketing, data en (web)software ontwikkeling in om de digitale impact van onze klanten te vergroten. Er zijn tegenwoordig talloze bureaus die één of twee aspecten van het digitale speelveld kennen. Als digital agency onderscheiden we ons omdat we het complete spectrum van het digitale speelveld kennen. Je hoeft dus niet langer bij verschillende bureaus aan te kloppen om jouw vraag beantwoord te krijgen. We zijn aangesloten bij de Dutch Digital Agencies. Daar zijn we trots op.

Onze diensten als digital agency

Als digital agency richten we ons voornamelijk op complexe digitale projecten waarin alle bovengenoemde disciplines nodig zijn. Een website is bij ons nooit een plat visitekaartje van de organisatie. Een ledenplatform is bij ons nooit een afgeschermde omgeving waarin gebruikers extra informatie kunnen vinden. Jouw digitale product (of het nu gaat om een website of om een zware applicatie) is één van de belangrijkste succesfactoren van je organisatie. En zo kijken wij er dus ook naar. Altijd.

 

"Bij BTTR geloven we dat vertrouwen en co-creatie leidt tot de hoogst haalbare kwaliteit."

Neem contact op met Peter

Peter van Aalderen

digital-bureau-bttr
Bekijk ons aanbod

Een digital agency moet natuurlijk wel bij je passen. Bekijk onze dienstverlening en ontdek of BTTR bij jouw organisatie past. Wij werken voor gerenommeerde organisaties door heel Nederland, zoals: KHN, VHG, Jaarbeurs & RFH.

digital-agency-bttr
digital-agency-bttr

Ons werk voor Royal FloraHolland

Benieuwd wat we doen voor onze klanten? Lees de case van Royal FloraHolland en ontdek wat we voor deze organisatie hebben bedacht én gerealiseerd. RFH legde bij ons de volgende vraag: Hoe informeren én inspireren we bloemisten om bloemen van het seizoen in te kopen? De verschuiving van “Van promotie naar inkopen” bij bloemisten benadrukt een verandering in focus, waarbij ze zich steeds meer richten op strategisch inkopen in plaats van louter promotie. Door zorgvuldig te selecteren waar ze hun bloemen inkopen, kunnen bloemisten een concurrentievoordeel behalen en voldoen aan de groeiende vraag naar kwalitatieve en duurzame bloemen.

Heeft jouw organisatie nou ook zo’n uitdaging? Ga met ons aan de slag en wordt de sterkste uit de regio!

Bekijk deze case voor Royal FloraHolland

Waarom kiezen voor BTTR

Wij hebben alle skills in huis om de digitale vraagstukken van elke organisatie te kunnen aanpakken en te onderhouden. Dat niet alleen, wij worden gekenmerkt door onze innovatieve aanpak waarin we gevraagd en soms ongevraagd met nieuwe digitale producten, diensten en features komen. Met ons als je digitale partner heb je een streepje voor op de concurrentie. Kies daarom voor BTTR als de digital agency van jouw organisatie.

BTTR hoort als digital agency bij de beste bureaus van Nederland. Om dat te onderstrepen en om onszelf uit te blijven dagen, zijn we lid van Dutch Digital Agencies (DDA). Binnen de DDA zijn de beste digitale bureaus van Nederland verenigt en vertegenwoordigt. Door als bureaus samen te werken, maken we nog meer impact en onderstrepen we het belang van digital, ook bij bijvoorbeeld de overheid.

Van merkidentiteit tot data driven marketing

Bij BTTR werken we momenteel met een team van ruim 35 specialisten aan meer digitale impact voor onze klanten. Stuk voor stuk specialisten die in multidisciplinaire teams samenwerken aan complexe digitale vraagstukken.

Door de grootte van ons team en door al die verschillende disciplines zijn we een breed inzetbaar digital agency. Van communicatiestrategie en merkidentiteit tot data driven marketing en conversie optimalisatie; bij BTTR combineren we alle disciplines op een dusdanige manier dat het eindproduct perfect aansluit bij de wens van de klant.

Website ontwikkeling

Heeft jouw bedrijf nog geen website of is jouw website drastisch toe aan een re-design? Bij BTTR beschikken we over een team van specialisten die websites ontwikkelen voor allerlei verschillende branches. Wij hebben met veel verschillende organisaties samengewerkt en snappen daarom hoe belangrijk het is dat er wordt geluisterd naar de klant. Je wordt bij ons dan ook in iedere fase meegenomen en we houden je constant op de hoogte van de voortgang. Hierdoor kunnen we altijd bijsturen wanneer dat nodig is.

App ontwikkeling

Apps zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Onze developers werken al jaren aan de ontwikkeling van de tofste apps, vaak met als doel om werk efficiënter en eenvoudiger te maken. Ze snappen dan ook als geen ander hoe apps zich in de toekomst gaan ontwikkelen. Als je een app wilt laten maken zorgen wij er dus voor dat dit perfect aansluit op jouw behoefte. Of dit nou een native app of een progressive web app (PWA) is; we hebben alle disciplines in huis.

Online marketing (strategieën)

Vaak wordt er eerst een website gebouwd en wordt er vervolgens gekeken naar online marketing (SEO) voor de website. Wij vinden het belangrijk om online marketing mee te nemen tijdens het ontwikkelen van een website. Op die manier staat alles in één keer goed en is de structuur van de website er helemaal klaar voor om geoptimaliseerd te worden voor zoekmachines. Heb je al een goed functionerende website waar je meer conversie uit wilt halen of je online zichtbaarheid mee wilt vergroten? Ook daar helpen wij je bij. Bij BTTR beschikken we over SEO specialisten, SEA specialisten en Social specialisten. En wanneer de resultaten van ons werk worden gemonitord kloppen we aan bij één van onze data specialisten.

Consultancy

Het is goed mogelijk dat jouw organisatie uitvoerend prima zelf in staat is om online marketing of development taken uit te voeren, maar dat er toch behoefte is aan een extern iemand die meekijkt en een adviserende rol heeft; een consultant. Iemand die over de schouders meekijkt en vanuit een strategisch niveau meedenkt met je organisatie. Wij hebben verschillende consultants en strategen die meedenken over of wat jullie doen wel de juiste manier is en welke vervolgstappen er nodig zijn om doelen te behalen.

Platform ontwikkeling

Een online platform laten ontwikkelen klinkt simpeler dan het is. Er komt namelijk veel bij kijken. Zo moet het platform perfect aansluiten bij de gebruikers van het platform; de doelgroep. Bij BTTR begrijpen we dit als geen ander en zorgen we ervoor dat je gebruikers niet alleen blijven hangen maar ook vaak terugkeren naar het platform.

API koppeling

Bij BTTR realiseren we dagelijk API koppelingen om verschillende systemen goed samen te laten werken. Deze API koppelingen zorgen ervoor dat er data wordt uitgewisseld tussen twee softwaresystemen. Het is echt specialistenwerk want een API koppeling moet naast het communiceren met softwaresystemen ook nog eens goed beveiligd zijn. Op die manier loopt jouw data geen risico.

Software ontwikkeling

Als digital agency zijn wij in staat om allerlei soorten software te ontwikkelen. Van een progressive web app (PWA) tot een native applicatie. Uiteraard altijd werkend vanuit een degelijke strategie. We kijken voordat we starten met de development naar wat je precies nodig hebt en welke software daar het best op aansluit.

Een menselijke en innovatieve organisatie

Menselijk en innovatief, dat zijn de woorden waarmee wij onszelf willen omschrijven. Menselijk omdat wij snappen dat een organisatie bestaat uit mensen en we het belangrijk vinden om dat niet uit het oog te verliezen. Innovatief omdat wij altijd denken aan die volgende stap en niet bang zijn om deze stap te zetten. Wij zijn in staat om eenvoud te creëren bij complexe vraagstukken en op die manier groei en ontwikkeling te stimuleren bij onze opdrachtgevers.

De voordelen Digital Agency BTTR

 1. Betrouwbaar en down to earth
  Wij houden van langdurige samenwerkingen waarin we op basis van vertrouwen met elkaar samenwerken. We beloven niks wat we niet waar kunnen maken. We maken digital helemaal begrijpelijk.
 2. Centrale ligging
  Vlak naast de A12 in Veenendaal vind je ons kantoor aan de Newtonstraat 1. Kom gezellig langs voor een kennismaking en ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.
 3. We hebben een groot team
  Vol met uiteenlopende disciplines en expertises. Zo kunnen we ieder digitaal vraagstuk aan. Of het nu een nieuwe propositie betreft met huisstijl en website of een complex ledenportaal vol koppelingen met derden: we kunnen het.
 4. We zijn bewezen innovatief
  Bekijk onze cases om overtuigd te raken van onze innovatie! Zo hebben we recentelijk het platform van Koninklijke Horeca Nederland aangepakt.
Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Mark van der Bent

Marketing strateeg

0318 - 760 960