Digital Agency

Bij BTTR noemen we onszelf een digital agency en dat is niet zonder reden. Wij zetten namelijk strategie, design, marketing, data en (web)software ontwikkeling in om de digitale impact van onze klanten te vergroten. Er zijn tegenwoordig talloze bureaus die één of twee aspecten van het digitale speelveld kennen. Als digital agency onderscheiden we ons omdat we het complete spectrum van het digitale speelveld kennen. Je hoeft dus niet langer bij verschillende bureaus aan te kloppen om jouw vraag beantwoord te krijgen.

Contact opnemen

Laat digitale producten voor je werken

Als digital agency richten we ons voornamelijk op complexe digitale projecten waarin alle bovengenoemde disciplines nodig zijn. Een website is bij ons nooit een plat visitekaartje van de organisatie. Een ledenplatform is bij ons nooit een afgeschermde omgeving waarin gebruikers extra informatie kunnen vinden. Jouw digitale product (of het nu gaat om een website of om een zware applicatie) is één van de belangrijkste succesfactoren van je organisatie. En zo kijken wij er dus ook naar. Altijd.

Lid van Dutch Digital Agencies

BTTR hoort als digital agency bij de beste bureaus van Nederland. Om dat te onderstrepen en om onszelf uit te blijven dagen, zijn we lid van Dutch Digital Agencies (DDA). Binnen de DDA zijn de beste digitale bureaus van Nederland verenigt en vertegenwoordigt. Door als bureaus samen te werken, maken we nog meer impact en onderstrepen we het belang van digital, ook bij bijvoorbeeld de overheid.

Van merkidentiteit tot data driven marketing

Bij BTTR werken we momenteel met een team van ruim 35 specialisten aan meer digitale impact voor onze klanten. Stuk voor stuk specialisten die in multidisciplinaire teams samenwerken aan complexe digitale vraagstukken.

Door de grootte van ons team en door al die verschillende disciplines zijn we een breed inzetbaar digital agency. Van communicatiestrategie en merkidentiteit tot data driven marketing en conversie optimalisatie; bij BTTR combineren we alle disciplines op een dusdanige manier dat het eindproduct perfect aansluit bij de wens van de klant.

Website ontwikkeling

Heeft jouw bedrijf nog geen website of is jouw website drastisch toe aan een re-design? Bij BTTR beschikken we over een team van specialisten die websites ontwikkelen voor allerlei verschillende branches. Wij hebben met veel verschillende organisaties samengewerkt en snappen daarom hoe belangrijk het is dat er wordt geluisterd naar de klant. Je wordt bij ons dan ook in iedere fase meegenomen en we houden je constant op de hoogte van de voortgang. Hierdoor kunnen we altijd bijsturen wanneer dat nodig is.

App ontwikkeling

Apps zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Onze developers werken al jaren aan de ontwikkeling van de tofste apps, vaak met als doel om werk efficiënter en eenvoudiger te maken. Ze snappen dan ook als geen ander hoe apps zich in de toekomst gaan ontwikkelen. Als je een app wilt laten maken zorgen wij er dus voor dat dit perfect aansluit op jouw behoefte. Of dit nou een native app of een progressive web app (PWA) is; we hebben alle disciplines in huis.

Online marketing (strategieën)

Vaak wordt er eerst een website gebouwd en wordt er vervolgens gekeken naar online marketing (SEO) voor de website. Wij vinden het belangrijk om online marketing mee te nemen tijdens het ontwikkelen van een website. Op die manier staat alles in één keer goed en is de structuur van de website er helemaal klaar voor om geoptimaliseerd te worden voor zoekmachines. Heb je al een goed functionerende website waar je meer conversie uit wilt halen of je online zichtbaarheid mee wilt vergroten? Ook daar helpen wij je bij. Bij BTTR beschikken we over SEO specialisten, SEA specialisten en Social specialisten. En wanneer de resultaten van ons werk worden gemonitord kloppen we aan bij één van onze data specialisten.

Consultancy

Het is goed mogelijk dat jouw organisatie uitvoerend prima zelf in staat is om online marketing of development taken uit te voeren, maar dat er toch behoefte is aan een extern iemand die meekijkt en een adviserende rol heeft; een consultant. Iemand die over de schouders meekijkt en vanuit een strategisch niveau meedenkt met je organisatie. Wij hebben verschillende consultants en strategen die meedenken over of wat jullie doen wel de juiste manier is en welke vervolgstappen er nodig zijn om doelen te behalen.

Platform ontwikkeling

Een online platform laten ontwikkelen klinkt simpeler dan het is. Er komt namelijk veel bij kijken. Zo moet het platform perfect aansluiten bij de gebruikers van het platform; de doelgroep. Bij BTTR begrijpen we dit als geen ander en zorgen we ervoor dat je gebruikers niet alleen blijven hangen maar ook vaak terugkeren naar het platform.

API koppeling

Bij BTTR realiseren we dagelijk API koppelingen om verschillende systemen goed samen te laten werken. Deze API koppelingen zorgen ervoor dat er data wordt uitgewisseld tussen twee softwaresystemen. Het is echt specialistenwerk want een API koppeling moet naast het communiceren met softwaresystemen ook nog eens goed beveiligd zijn. Op die manier loopt jouw data geen risico.

Software ontwikkeling

Als digital agency zijn wij in staat om allerlei soorten software te ontwikkelen. Van een progressive web app (PWA) tot een native applicatie. Uiteraard altijd werkend vanuit een degelijke strategie. We kijken voordat we starten met de development naar wat je precies nodig hebt en welke software daar het best op aansluit.

Een menselijke en innovatieve organisatie

Menselijk en innovatief, dat zijn de woorden waarmee wij onszelf willen omschrijven. Menselijk omdat wij snappen dat een organisatie bestaat uit mensen en we het belangrijk vinden om dat niet uit het oog te verliezen. Innovatief omdat wij altijd denken aan die volgende stap en niet bang zijn om deze stap te zetten. Wij zijn in staat om eenvoud te creëren bij complexe vraagstukken en op die manier groei en ontwikkeling te stimuleren bij onze opdrachtgevers.

Neem contact met ons op

Wil jij net als wij mooie dingen maken en heb je daarvoor een full service digital agency nodig? Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen om kom eens langs op onze locatie in Veenendaal.

Contact opnemen
0318 - 760 960