Zorgen voor je voeten met de comfortabele schoenen van Wolky

  • Opdrachtgever
  • Wolky
Vrouw op bank

Online zichtbaarheid voor Wolkyshop en [email protected]

Wolky heeft schoenen voor elke voet met comfort als belangrijkste uitgangspunt. Wolky heeft allerlei oplossingen in huis voor voeten die wat meer zorg nodig hebben. Bij BTTR hebben wij Wolky geholpen bij het vergroten van hun online succes. Van het ontwikkelen van een Headless Magento webshop tot de uitgebreide online marketing voor zowel Wolkyshop als [email protected] 

"We werken met diverse merken met BTTR samen en dat bevalt goed! Bij BTTR weten ze de juiste mensen op de juiste plek te zetten om ons zo optimaal te kunnen ondersteunen. Misschien nog wel belangrijker is de manier van samenwerken: open en eerlijk. Daar houden we van ;)"

Floor Alblas - Wolky

Schoenen voor elke voet

Wolky heeft schoenen voor elke voet met comfort als belangrijkste uitgangspunt. Wolky heeft allerlei oplossingen in huis voor voeten die wat meer zorg nodig hebben. Bijvoorbeeld brede modellen, een warme voering of op maat gemaakte laarzen. Wolky is ontstaan in 1982 en inmiddels worden de schoenen van Wolky in 16 landen verkocht.

Headless Magento Webshop

Bij BTTR hebben wij Wolky geholpen bij het vergroten van hun online succes. Na het bepalen van een passende strategie hebben wij een Headless Magento webshop gebouwd voor Wolky. Dankzij de techniek van Headless Magento hadden wij de mogelijkheid een snelle, gebruiksvriendelijke webshop op maat te ontwikkelen. 

Wolky heeft twee platformen. Wolkyshop en [email protected] De Wolkyshop is gericht op particulieren klanten. [email protected] daarentegen is volledig gericht op de zakelijke markt. Er bestaan veel banen waarbij medewerkers veel moeten lopen. Denk bijvoorbeeld aan stewardessen en stewards of horecamedewerkers. Wolky biedt schoenen waarbij de voeten zo min mogelijk belast worden tijdens het vele staan en lopen. 

Online succes vergroten

Om het online succes van Wolky te vergroten hebben wij de marketing verzorgd waarmee we de Wolkyshop en [email protected] online in de kijker hebben gezet. Met zoekmachine optimalisatie en het optimaliseren van de social media, hebben we gezorgd voor een betere digitale zichtbaarheid.

Laarzen
Wolky laarzen
Vrouw op stoel
Vrouw op bank
Laarzen

Alle benodigde digitale expertise en skills voor jouw sector

Spreek af met onze specialisten en kom achter onze werkwijze

Strateeg

Medewerker Thijs

Thijs van Dijk

Strateeg (Partner)

Medewerker Peter

Peter van Aalderen

UX/UI designer

Medewerker Lianne

Lianne van Doormalen

Schakel je notificaties in OK Nee ik wil het niet