BOOT helemaal op de kaart

  • Opdrachtgever
  • BOOT Organiserend Ingenieursburo

Kom werken bij BOOT: de beste baan die je ooit zult hebben

BOOT is een groot ingenieursburo uit Veenendaal en levert integrale advies- en managementdiensten. Alle facetten van de leefomgeving zijn aanwezig binnen het bedrijf. Maar de belangrijkste leefomgeving bij BOOT is natuurlijk de werkvloer. En daar zijn ze terecht trots op. BTTR werd gevraagd om deze leefomgeving op de kaart te zetten en ervoor te zorgen dat meer mensen gaan werken bij BOOT. Bekijk het resultaat op Werkenbijboot.nl of scroll lekker door!

Dit hebben wij gemaakt

BOOT heeft een fantastische werkomgeving en uitstekende voorwaarden. Daarnaast is er voor elke type werknemer plek: starters, mediors en seniors. Daarom start de website met een simpele stap: kies je werkervaring en de expertise die je hebt en bekijk direct beschikbare vacatures.

Zit er niks tussen? Dan laten we de bezoeker niet los en vragen om een aanmelding voor de job-alerts. Een open sollicitatie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Tot slot hebben we voor iedere vacature een visuele uitwerking van de werkzaamheden. Zo heeft iedere potentiële werknemer een uitstekend beeld bij de baan.

Alle benodigde digitale expertise en skills voor jouw sector

Spreek af met onze specialisten en kom achter onze werkwijze

Developer

Medewerker Rick

Rik Nijdeken

Strateeg (Partner)

Medewerker Arwin

UX/UI designer

Medewerker Lianne

Lianne van Doormalen

Schakel je notificaties in OK Nee ik wil het niet