Hoe zorgen we ervoor dat in Nederland alleen duurzame vis wordt gekocht?

  • Design systems
  • User experience design
  • Microservices

Over

Is een gekweekte zalm een betere dan een wilde? Is lokaal gevangen vis duurzamer dan vis van ver weg? Welke vis kan ik beter niet op mijn menukaart zetten? En welke vis kan juist prima in de schappen? Good Fish helpt je bij je keuze voor duurzame vis. Ons doel: 100% Goede Vis in Nederland.

Uitdaging

Ontwikkel een applicatie die toegankelijk is voor iedereen en die de afnemer (vaak de consument, maar ook eigenaren van restaurants of viswinkels) helpt om een gezondere keuze te maken als hij in de supermarkt staat, in het restaurant een bestelling plaatst of bij de viskraam staat.

Observatie

Consumenten hebben vaak geen idee wat voor een vis ze kopen en wat de impact van het kopen van die vis is op de gezondheid van de populatie en het leefgebied van de soort. Logisch, want om dat te weten te komen moet je er echt een studie van maken.

Consumenten hebben behoefte aan makkelijk toegankelijke informatie zodat ze een gezondere keuze kunnen maken.

De oplossing: een toegankelijke Native App

Voor Stichting Good Fish ontwikkelden we een razendsnelle Native App die door de juiste toepassing van User Experience Design toegankelijk is voor de doelgroep.

De Native App is gebouwd met moderne technologie├źn die een snelle laadtijd en een vloeiende gebruikerservaring bieden. Hierdoor kunnen gebruikers snel en gemakkelijk toegang krijgen tot de informatie en functies die ze nodig hebben.

Flexibel, snel en schaal door microservices

Dit is hoe wij technologie toepassen
Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Thijs van Dijk

Strateeg

0318 - 760 960