Foodyard - alle content op één inspirerend platform

  • Opdrachtgever
  • Foodyard
foodyard

De place to be voor de culinaire professional

Voor Foodyard hebben we een platform op maat ontwikkeld met vele mogelijkheden. Het platform van Foodyard is een place to be voor de culinaire professional van vandaag. Hier vind je sessies, reizen, de Foodyard On Tour truck en een blog vol kennis over food.

Foodyard omschrijft het als “een plek voor avontuurlijke horecaondernemers en chefs waar kennis, inspiratie en ervaringen gedeeld worden door experts én mensen met de voeten in de klei”.

Van mobiele foodtruck tot inspirerende sessies

Foodyard is een platform met vele gezichten: inspirerende sessies op diverse locaties, een mobiele foodtruck en een blog waar je als horecaondernemer heel veel kennis op kan doen. Al deze functies zijn verwerkt in één platform. Dit geeft de mogelijkheid al deze content te bundelen in een centrale online omgeving.

Het platform is ingericht met slimme filters en een uitgebreide zoekfunctie. Hiermee is al deze content eenvoudig toegankelijk voor alle bezoekers van het platform.

Foodyard komt online tot leven

Door het gebruik van groot en uniek beeld op vrijwel iedere pagina komt Foodyard ook online tot leven. De perfecte trigger om je in te schrijven voor een sessie of aan de slag te gaan met de beschreven producten.

foodyard mobile
community
academy

Alle benodigde digitale expertise en skills voor jouw sector

Spreek af met onze specialisten en kom achter onze werkwijze

Developer

Medewerker Rick

Rik Nijdeken

Strateeg (Partner)

Medewerker Arwin

UX/UI designer

Medewerker Lianne

Lianne van Doormalen

Schakel je notificaties in OK Nee ik wil het niet