Online reiskatern voor De Persgroep

  • Opdrachtgever
  • De Persgroep
persgroep

Reis platform op maat voor toonaangevende uitgever

Voor De Persgroep hebben we een reis platform ontwikkeld. Dit reis platform dient als verlengstuk van de reisadvertenties die te vinden zijn in de nationale en regionale kranten van De Persgroep. 

De Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines en websites. Zowel offline als online is De Persgroep bekend van onder andere AD, de Volkskrant, Trouw, het Parool, Tweakers.net en Qmusic.

reiskatern
persgroep
reiskatern de persgroep

Inspiratie en ideeën voor jouw droomvakantie

Het reis platform dat we ontwikkeld hebben bestaat uit een verzameling van alle reisadvertenties en bevat veel inspirerende foto’s. Door middel van een intuïtief filter worden bezoekers begeleid naar hun favoriete vakantie.

In samenwerking met verschillende reispartners worden in veel kranten, zoals het AD, de Volkskrant, Trouw, Eindhovens dagblad, etc geadverteerd voor exclusieve reizen. Via deze advertenties komen de bezoekers terecht op Reiskatern.nl. Per krant worden daarbij specifieke url’s gebruikt om de bezoeker hetzelfde “krant”-logo te tonen bovenaan de website.

Gemakkelijk en snel informatie verwerken met een applicatie

Een van de belangrijkste uitdagingen bij de ontwikkeling was het verminderen van het arbeidsintensieve werk, wat tot dan toe nodig was om reisinformatie vanuit reispartners te verwerken in offline en online uitingen. Door de realisatie van een applicatie, waarbij reispartners en content-managers in fases werken aan advertenties, is ruimschoots voldaan aan deze wens. Advertenties kunnen uiteindelijk geëxporteerd worden, kant-en-klaar om in de krant te plaatsen!

Alle benodigde digitale expertise en skills voor jouw sector

Spreek af met onze specialisten en kom achter onze werkwijze

Developer

Medewerker Rick

Rik Nijdeken

Strateeg (Partner)

Medewerker Arwin

UX/UI designer

Medewerker Lianne

Lianne van Doormalen

Schakel je notificaties in OK Nee ik wil het niet