Hoe geven we dit merk een digitaal gezicht?

  • Design systems
  • Cultuur
  • User experience design

Over

Van tafelaardappelen tot frietaardappelen, bij De Aardappelboer kun je terecht voor aardappelen van hoge kwaliteit. De Aardappelboer levert lokale producten aan bedrijven voor culinair succes.

Observatie

De Aardappelboer levert aardappelen rechtstreeks van hun boerderijen in de Haarlemmermeer aan zakelijke klanten in een groot deel van Nederland. Zij houden met deze werkwijze de lijnen kort en garanderen zo de kwaliteit. De Aardappelboer speelt in op de trend dat de consument wil weten waar zijn voedsel vandaan komt en hoe dit geproduceerd is.

Uitdaging

Voor De Aardappelboer hebben wij een website ontwikkeld. Op deze website is alle informatie terug te vinden over het streekproduct en de moderne wijze waarop deze geteeld worden.

Oplossing: online bestellen

De website van De Aardappelboer brengt de sfeer van lokale producten ook online tot leven. Op basis van de uitgebreide achtergrondinformatie en bereidingstips vind je eenvoudig de perfecte aardappel. Zakelijke klanten kunnen op deze website direct online bestellen en de aardappels laten bezorgen in een schitterende verpakking die uitstekend bij dit streekproduct past.

Weten waar je eten vandaan komt en trots zijn op je product, dat is waar De Aardappelboer voor staat. Aardappels met een authentieke smaak, om de hoek geproduceerd. En dat proef je!.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Daag ons uit
Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Neem vandaag nog contact op met één van onze innovatie-experts

Contact opnemen
0318 - 760 960