Het streekproduct van De Aardappelboer

  • Opdrachtgever
  • De Aardappelboer
de aardappelboer

Online lokale aardappelen voor culinair succes

Van tafelaardappelen tot frietaardappelen, bij De Aardappelboer kun je terecht voor aardappelen van hoge kwaliteit. De Aardappelboer levert lokale producten aan bedrijven voor culinair succes.

Voor De Aardappelboer hebben wij een website ontwikkeld. Op deze website is alle informatie terug te vinden over het streekproduct en de moderne wijze waarop deze geteeld worden.

website de aardappelboer

Van boerderij naar bord

De Aardappelboer levert aardappelen rechtstreeks van hun boerderijen in de Haarlemmermeer aan zakelijke klanten in een groot deel van Nederland. Zij houden met deze werkwijze de lijnen kort en garanderen zo de kwaliteit. De Aardappelboer speelt in op de trend dat de consument wil weten waar zijn voedsel vandaan komt en hoe dit geproduceerd is.

Het gemak van online bestellen

De website van De Aardappelboer brengt de sfeer van lokale producten ook online tot leven. Op basis van de uitgebreide achtergrondinformatie en bereidingstips vind je eenvoudig de perfecte aardappel. Zakelijke klanten kunnen op deze website direct online bestellen en de aardappels laten bezorgen in een schitterende verpakking die uitstekend bij dit streekproduct past.

Weten waar je eten vandaan komt en trots zijn op je product, dat is waar De Aardappelboer voor staat. Aardappels met een authentieke smaak, om de hoek geproduceerd. En dat proef je!

aardappelboer mobile
mobiel
mobile

Alle benodigde digitale expertise en skills voor jouw sector

Spreek af met onze specialisten en kom achter onze werkwijze

Developer

Medewerker Rick

Rik Nijdeken

Strateeg (Partner)

Medewerker Arwin

UX/UI designer

Medewerker Lianne

Lianne van Doormalen

Schakel je notificaties in OK Nee ik wil het niet