Ontdek, deel en geniet van jouw favoriete horeca

  • Opdrachtgever
  • ChapChap, initiatief van Bidfood

Het nieuwe horecaplatform

ChapChap is een nieuw horecaplatform. Op dit platform kan je eenvoudig eten bestellen voor thuis of zelfs een plek reserveren bij een restaurant. ChapChap is een initiatief van Bidfood. De kennis die de groothandel heeft willen zij met ChapChap inzetten om de horeca te helpen. Bij BTTR zijn wij als digital impact creators aan de slag gegaan met het digitaal vraagstuk van ChapChap. Met een passende strategie als uitgangspunt hebben wij twee platformen op maat ontwikkeld.

"Onze hele afdeling werkt altijd nauw samen met BTTR. Ze leveren altijd snel op en denken mee hoe we tijd kunnen besparen, of waar we automatiseringsslagen kunnen maken."

Iris Kloosterman - Bidfood

Het platform op maat

Bij BTTR zijn wij als digital impact creators aan de slag gegaan met het digitaal vraagstuk van ChapChap. Met een passende strategie als uitgangspunt hebben wij twee platformen op maat ontwikkeld. De twee platformen hebben verschillende doelgroepen. Zo is het ene platform gericht op consumenten en het andere platform op bedrijven.

Het eerste platform geeft gebruikers de mogelijkheid een persoonlijk account aan te maken. Vervolgens kunnen zij op zoek naar restaurants op basis van locatie en hebben zij de mogelijkheid een tafel te reserveren of een bestelling te plaatsen.

Het tweede platform is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform, gericht op potentiële partners van ChapChap. Op dit partner platform kunnen horeca bedrijven zich aanmelden bij ChapChap. Partners hebben de mogelijkheid te kiezen tussen verschillende abonnementen waarmee zij hun horeca bedrijf op ChapChap kunnen tonen.

Alle benodigde digitale expertise en skills voor jouw sector

Spreek af met onze specialisten en kom achter onze werkwijze

Developer

Medewerker Rick

Rik Nijdeken

Strateeg (Partner)

Medewerker Arwin

UX/UI designer

Medewerker Lianne

Lianne van Doormalen

Schakel je notificaties in OK Nee ik wil het niet