Hoe kunnen we whitelabel giftcard-shops opzetten vanuit één platform?

  • User experience design
  • Applicatie-architectuur
  • Microservices
  • Schaalbaarheid

Over

B.themarket helpt bedrijven met het opzetten van een gift card programma. Dit doen zij voor bedrijven in heel Europa. B.themarket verzorgt voor haar klanten de sales en marketing van hun gift cards zodat dit naar een hoger niveau getild wordt.

Observatie

Buy Any Gift Card is een platform dat B.themarket de mogelijkheid geeft om gemakkelijk unieke webshops op te zetten voor de gift cards van hun klanten. Voorheen leverde B.themarket vooral webshops waar diverse gift cards op aangeboden werden. Deze webshops hebben een directe koppeling met Intersolve. Intersolve biedt gift cards uit hun uitgebreide partnernetwerk. Denk aan bekende partijen zoals Bol.com en de VVV cadeaukaart.

Uitdaging

B.themarket kreeg steeds vaker een aanvraag voor een eigen unieke webshop. Onder andere Gall&Gall en Etos waren op zoek naar een webshop waarop enkel hun eigen gift card(s) op verkrijgbaar zijn. Met Buy Any Gift Card is dit mogelijk gemaakt.

Oplossing: unieke webshop met Buy Any Gift Card.

Dankzij ons design is het nu technisch mogelijk voor B.themarket om voor elke klant gemakkelijk een eigen unieke webshop aan te maken. In het CMS kan B.themarket een winkel aanmaken. Hier kunnen zij kleurcodes bepalen en het assortiment aanmaken. Na deze keuzes kan de webshop al direct live!

Ook een platform op maat?

Help mij bij de ontwikkeling
Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Thijs van Dijk

Strateeg

0318 - 760 960