De gift card shops van B.themarket

  • Opdrachtgever
  • B.themarket
gift card

Het ontstaan van Buy Any Gift Card

B.themarket helpt bedrijven met het opzetten van een gift card programma. Dit doen zij voor bedrijven in heel Europa. B.themarket verzorgd voor haar klanten de sales en marketing van hun gift cards zodat dit naar een hoger niveau getild wordt. Ook biedt B.themarket Gift Card Consultancy. Waar zij al hun kennis, meer dan 25 jaar ervaring en hun netwerk inzetten voor het opzetten en verbeteren van het gift card programma van hun klanten. 

Daarnaast bieden zij platformen waar de gift cards van hun klanten op aangeboden worden. Hier is Buy Any Gift Card ontstaan. Samen met B.themarket hebben we een platform ontwikkeld waarmee zij voor iedere klant een eigen unieke webshop voor gift cards kunnen aanmaken.

Gall & Gall giftcard

Unieke webshops met Buy Any Gift Card

Buy Any Gift Card is een platform dat B.themarket de mogelijkheid geeft om gemakkelijk unieke webshops op te zetten voor de gift cards van hun klanten. Voorheen leverde B.themarket vooral webshops waar diverse gift cards op aangeboden worden. Deze webshops hebben een directe koppeling met Intersolve. Intersolve biedt gift cards uit hun uitgebreide partnernetwerk. Denk aan bekende partijen zoals Bol.com en de VVV cadeaukaart.

In enkele stappen een webshop live!

Toch kreeg B.themarket steeds vaker een aanvraag voor een eigen unieke webshop. Onder andere Gall&Gall en Etos waren op zoek naar een webshop waarop enkel hun eigen gift card(s) op verkrijgbaar zijn. Met Buy Any Gift Card is dit mogelijk gemaakt. Dankzij ons design is het nu technisch mogelijk voor B.themarket om voor elke klant gemakkelijk een eigen unieke webshop aan te maken. In het CMS kan B.themarket een winkel aanmaken. Hier kunnen zij kleurcodes bepalen en het assortiment aanmaken. Na deze keuzes kan de webshop al direct live! 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor een platform op maat? Neem gerust contact met ons op!

Gall & Gall giftcard
Gall & Gall giftcard
Gall & Gall winkelwagen

Alle benodigde digitale expertise en skills voor jouw sector

Spreek af met onze specialisten en kom achter onze werkwijze

Developer

Medewerker Rick

Rik Nijdeken

Strateeg (Partner)

Medewerker Arwin

UX/UI designer

Medewerker Lianne

Lianne van Doormalen

Schakel je notificaties in OK Nee ik wil het niet