Hoe informeren we onze klanten over belangrijke thema's zoals beleving en energie?

  • Applicatie-architectuur
  • Microservices
  • User experience design
  • Modulariteit
  • Schaalbaarheid

Over

Bidfood is dé groothandel die de hele foodwereld dichtbij brengt. Van de mooiste versproducten tot alles wat je nodig hebt om het te bereiden en te serveren.

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op de online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd.

Observatie

Foodprofessionals hebben te maken met allerlei uitdagingen. Ze zoeken naar antwoorden op vragen rondom duurzaamheid, energie en personeelsbeleid. Bidfood kan hier een belangrijke rol in spelen door informatie te delen uit de branche.

Uitdaging

Hoe geven we onze klanten toegang tot informatie over belangrijke thema’s zoals bijvoorbeeld duurzaamheid, energieverbruik of krapte op de arbeidsmarkt?

Door een content platform te realiseren ontsluiten we op een gebruiksvriendelijke manier informatie voor foodprofessionals.

De oplossing: een content platform o.b.v. Storyblok CMS

Voor Bidfood ontwikkelden we een snel, intuïtief en gebruiksvriendelijk content platform. Door de inzet van het headless CMS Storyblok konden we samen met de klant binnen afzienbare termijn dit platform realiseren. Snelheid was hierin van groot belang omdat de Horecava eraan kwam en de lancering tijdens dit event moest plaatsvinden.

Content beheer hebben we extreem flexibel gemaakt zodat Bidfood alle gewenste mogelijkheden had om content (in welke vorm dan ook) te beheren.

Waarom wij denken dat een Headless CMS vaak dé oplossing is.

Lees meer over een headless CMS
Cultuur

Digitale innovatie voor de wereld van morgen

Contact

Neem vandaag nog contact op met één van onze innovatie-experts

Contact opnemen
0318 - 760 960