Campagne website

Wil je een specifieke dienst, een nieuw product of een belangrijk thema onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep? Denk dan aan het opzetten van een campagne website, waarmee je resultaatgericht te werk kunt gaan. BTTR vertelt je graag over de do’s en dont’s van zo’n website.

Contact

En... Actie!

Klaar voor het startschot? En… Actie! Dat is precies de doelstelling van een campagne website, een apart domein – naast de corporate website of bedrijfswebsite – die je inzet om conversie te genereren. Een goed opgezette campagne website leidt tot meer traffic, meer interactie en meer naamsbekendheid.

Als je een specifieke dienst onder de aandacht wilt brengt of een nieuw product lanceert, is een campagne website een uitstekend middel. Het biedt de kans om gericht een boodschap te communiceren, afgestemd op jouw doelgroep. Dat doe je uiteraard met een duidelijk doel voor ogen: je wil je product of dienst aan de man brengen.

Specifieke dienst in apart jasje

Kan dat niet via de corporate website of een bedrijfswebsite? Dat kan ook zeker. Maar het nadeel van zo’n website is dat je een compleet beeld van je bedrijf laat zien. Het is als het ware een visitekaartje dat de volle breedte van je dienstverlening toont. Met een campagne website licht je een specifieke dienst in een apart jasje uit. Het is de kans om bezoekers te overtuigen. Zie het als één grote call-to-action!

Maar juist daarom zijn bij een bouwen van een campagne website de inhoud en interactie van groot belang. Besteed daar aandacht aan. Maak een tutorial, probeer bezoekers te inspireren, zoek de interactie op. Wie dat goed aanpakt, ziet dat terug in zijn of haar conversie. Daarnaast zijn bezoekers bereid om voor hen waardevolle informatie online te delen, wat weer tot nieuwe bezoekers leidt.

Vier stappen bij een succesvolle campagne website:

  1. Begin met een goede strategie: Maak een duidelijk en compact verhaal, afgestemd op jouw doelgroep.
  2. Inhoud: Zorg voor inhoudelijk sterke content die aansluit op jouw strategie.
  3. Bereik: Breng de campagne website onder de aandacht van jouw doelgroep.
  4. Resultaat: De doelstellingen worden verwezenlijkt door middel van conversie.

BTTR

BTTR werkt graag met jou samen aan meer digitale impact. Uiteraard zetten we onze expertise graag in om een campagne website te bouwen. Wil je vrijblijvend om de tafel om mogelijkheden te verkennen? Kom langs voor een kop koffie. We gaan graag over tot actie!

Contact opnemen
0318 - 760 960