App ontwikkelaar

Al ruim 8 jaar ontwikkelen wij online oplossingen. Een app is één van de online oplossingen die we ontwikkelen. Als app ontwikkelaar ontwikkelen we web apps, native apps en hybrid apps. De keuze tussen de drie bovengenoemde apps hangt af van de functie en het doel van de app, én van je budget.

Contact opnemen

Keuzehulp van de app ontwikkelaar

Als app ontwikkelaar bepalen we samen met jou welke soort app het best bij jouw doel past. En op welk platform moet jouw mobiele app beschikbaar zijn? Alleen op het IOS platform van Apple of ook op het Android platform van Google? Ook voor deze keuze zijn functie/doel en budget weer doorslaggevend. Bij de bovengenoemde opties helpen wij als app ontwikkelaar je de juiste keuzes te maken.

Vertel onze app ontwikkelaar wat je van plan bent

Voordat je een app ontwikkelaar voor je laat werken is het belangrijk dat je gelooft in je eigen idee en het doel dat de app moet dienen.

Wij gaan graag het gesprek met je aan om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Als app ontwikkelaar beoordelen we tijdens een oriënterend gesprek de technische haalbaarheid, en na het gesprek kunnen we ook bepalen wat voor budget er nodig is om je app te ontwikkelen.

Over BTTR

BTTR is naast app ontwikkelaar ook WordPress- en SEO specialist. We maken de mooiste websites. Als WordPress ontwikkelaar hebben we veel kennis opgedaan over de haalbaarheid en functionele werking van online systemen, zoals een webapplicatie. Deze kennis kunnen we delen met onze app specialisten en vice versa. Zo bereiken we het hoogst haalbare resultaat.

Wat betreft het hoog in Google scoren: onze SEO specialist helpt u hierbij. Dit is erg specialistisch werk. Lees meer over Hoger in Google scoren en de werkwijze van onze SEO specialist.

Bij de ontwikkeling van een app is het erg belangrijk dat je helder hebt wat het doel van je app is. Zo kunnen we gericht toewerken naar het bereiken van je doel en het beste resultaat realiseren.

Kunnen we je helpen om je idee te realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
0318 - 760 960